Μαρία Πασαλίδου «Τι Θα Λες» | Video

0

Η Μαρία Πασαλίδου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Heaven Music και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Τι Θα Λες», διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Έμεινες μόνος σου,
Και τώρα τι θα λες,
Στο όνομά μου θα δακρύζεις,
Θα λες πως φταις.

Έμεινες μόνος σου,
Και τώρα τι θα λες,
Σ’ έσβησα απ’ το μυαλό μου,
Όσο κι αν δε το θες.»

Η Μαρία Πασαλίδου, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Voice of Greece», ανοίγει δυναμικά ένα νέο δισκογραφικό κεφάλαιο που θα συζητηθεί!

Πρόκειται για το «Τι Θα Λες», ένα ανεβαστικό και μοντέρνο pop-λαϊκό τραγούδι που απογειώνεται από την φρέσκια ερμηνεία της νεαρής τραγουδίστριας. Σε στίχους της Σοφίας Παπαβασιλείου και μουσική της εμβληματικής Μελίνας Μακρή από τους VEGAS, η Μαρία Πασαλίδου είναι εδώ για να μείνει!

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα καλοκαιρινό και δροσερό music video που βρίσκει την Μαρία Πασαλίδου σε διάφορα πολύχρωμα outfit υπό την σκηνοθετική ματιά της OSAKE. Στο music video συμμετέχει και ο Παναγιώτης Πέτσας, ένας από τα πιο δυναμικά male models στην χώρα με χιλιάδες followers στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακούστε το εδώ: https://lnk.to/tithales

Βρείτε την Μαρία Πασαλίδου εδώ: https://www.instagram.com/maria_pasalidou_official/

Η νέα κυκλοφορία της Μαρίας Πασαλίδου με τίτλο «Τι Θα Λες» είναι διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Heaven Music.