Lady Gaga & Tony Bennett “Love For Sale” | Νέο album


    Το “Love For Sale” είναι το νέο jazz album των θρυλικών Tony Bennett & Lady Gaga. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 1 Οκτωβρίου και αποτελεί αφιέρωμα στο έργο του Cole Porter.

    Το “I Get A Kick Out Of You” είναι το πρώτο single από το album και κυκλοφορεί σήμερα, την ημέρα των 95ων γενεθλίων του Tony Bennett.

    Track List:

    1 – It’s De-Lovely
    2 – Night and Day
    3 – Love For Sale
    4 – Do I Love You
    5 – I Concentrate On You
    6 – I Get a Kick Out of You
    7 – So In Love
    8 – Let’s Do It
    9 – Just One of Those Things
    10 – Dream Dancing
    11 – I’ve Got You Under My Skin (DELUXE VERSION)
    12 – You’re The Top (DELUXE VERSION)

    Κυκλοφορεί από την Minos EMI, A Universal Music Company