Ο Κώστας Λεμονίδης και ο Αλέξανδρος Ιακώβου παρουσιάζουν την πρώτη κοινή δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο «Ταίριασμα», έχοντας διαγράψει ο καθένας τη δική του πολύχρονη πορεία στο χώρο, με σπουδαίες συνεργασίες, συναυλίες αλλά και προσωπικές δισκογραφικές δουλειές!

Μέσα στο καλοκαίρι μας έδωσαν μια πρώτη γεύση της δουλειάς αυτής, εγκαινιάζοντας τη μουσική τους σύμπραξη, με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Θα ‘σαι εδώ στις 7», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και έδειξε πόσο πολύ «ταίριαξαν» οι δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί!

Έρχονται έτσι τώρα με το ολοκληρωμένο album τους, που περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια, όπου πρωταγωνιστεί ο μελωδικός ήχος του βιολιού του Ιακώβου και οι ροκ κιθάρες του Λεμονίδη. Καθημερινές ιστορίες, ατμοσφαιρικά τοπία, soft rock διάθεση, εξωστρέφεια και χαμόγελο είναι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.

Ερμηνεύουν ο Γιώργος Μιχαήλ, η Βάσια Δανιά, η Ιωάννα Κωτσαρέλη, ο Απόστολος Ψυχράμης, αλλά και οι δύο τραγουδοποιοί.

Τους στίχους υπογράφουν η Νίκη Ρουσοπούλου – Παππά, η Εύα Μουρούτσου, η Αριάδνη Λαδά, ο Κώστας Λεμονίδης και ο Αλέξανδρος Ιακώβου.

Track list:

1. Εξέγερση
2.Εκεί στην άκρη του καιρού
3.Κρύο
4.Μείνε μαζί μου
5.Άραγε
6.Θάλασσα
7.Θα’σαι εδώ στις επτά
8.Μικρά μυστικά
9.Θερινό σινεμά
10.Μ’ένα βιβλίο αγκαλιά
11.Ποτέ Ξανά
12.Χωριό

Το album «Ταίριασμα» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο, σε περιορισμένα αντίτυπα.