Εμπνευσμένος από τη πρόσφατη διασκευή του “In A Manner of Speaking” από τη Βάκια Σταύρου, ο DJ & παραγωγός DiPap φτιάχνει το δικό του pop dance remake, δίνοντας στο τραγούδι μία up-tempo διάθεση και μία melodic house αισθητική. Μάλιστα η Βάκια παρεχώρησε τα φωνητικά της για το remake και έτσι η ηχογράφηση έγινε και μία ‘ανεπίσημη’ συνεργασία των δύο καλλιτεχνών.

Ο DiPap μόλις πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε τη διασκευή του στο “Thinking Of You” με την Άννα Πασπάτη στη φωνή ενώ πρόσφατες είναι οι διασκευές του στο “Λίγη Ζωή Ακόμη” (σε συνεργασία με τους Domenica) και στο “City Lights” ( την 80s επιτυχία του William Pit με τον Luigi Catalano).
Έχει επίσης πολύ πετυχημένα remix όπως το “lovesongs” (των Jimmy Knows), “Θα Περιμένω” (των C:Real) ή το ανεπίσημο “Billie Bossa Nova” (της Billie Eilish). Ο DiPap τον τελευταίο χρόνο παίζει τις μουσικές του ως resident DJ σε γνωστό bar-club στο Ντουμπάι και παράλληλα συνεχίζει τις παραγωγές του είτε με πρωτότυπες ηχογραφήσεις είτε βάζοντας τη σφραγίδα του σε ευφάνταστα remakes γνωστών επιτυχιών, βασιζόμενος στην εμπειρία του ως DJ.

Stream & Download
https://orcd.co/mannerofspeaking

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη The Hubsters.