Η γνωστή γάτα που έχουμε γνωρίσει όλοι μέσα από τα σκίτσα του Αρκά, γίνεται τραγούδι.
Ο Γιώργος Μαρής, ερμηνεύει το καταπληκτικό αυτό single, στο οποίο υπογράφει ο ίδιος την μουσική, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο και τη Νικόλ Παντελή.
Η «διαχρονική» Λουκρητία και ποτέ δεν παίρνει αυτό που επιθυμεί. Το τραγούδι έχει την ικανότητα να σε παρασύρει σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεμάτο απρόοπτα και να σου διδάξει πως καμιά φορά η ανατροπή των προσδοκιών μπορεί να είναι… μοιραία.
Η «Λουκρητία» είναι ένα τραγούδι που ο δημιουργός- ερμηνευτής, το εμπνεύστηκε στην Πάφο της Κύπρου πριν 10 χρόνια γοητευμένος από την δουλειά του Αρκά.
Πόσες φορές το χιούμορ του Αρκά μας έχει σώσει και πόσες ακόμη στάθηκε αφορμή για έντονο κοινωνικό, ηθικό, προσωπικό προβληματισμό; Σίγουρα αρκετές..
Εδώ, αυτό το χιούμορ συναντά την τέχνη και μέσα από το πάντρεμα με τη μουσική, το αποτέλεσμα γίνεται απολαυστικό.
Stream / Buy
Spotify: https://bit.ly/4p8QrO4
iTunes/ Apple music: https://apple.co/3LDDeyF
Deezer: https://bit.ly/4oL09GG
You Tube link: https://youtu.be/Q0BNkdnV1pI
Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μαρή
Ο Γιώργος Μαρής με καταγωγή από την Κρήτη, μεγάλωσε σε μια μουσική οικογένεια στην Ρόδο. Πρώτα έμαθε νότες και μετά διαίρεση από τον παππού του Μιχαήλ Μαλωίνα.
Ακολούθως, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της φιλαρμονικής «Καλυθιών Ρόδου» η οποία είχε και συνεχίζει να έχει αρχιμουσικό τον μεγάλο δάσκαλο Γεώργιο Μαλωινα.
Στην ηλικία των 15 χρόνων γνώρισε για πρώτη φορά τα τραγούδια των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα.
Έκτοτε, έμαθε κιθάρα και άρχισε να σκαρφίζεται τα δικά του τραγούδια, ως ένα τρόπο για να γιατρέψει την ψυχή του. Εδώ και τριάντα χρόνια γράφει πολιτικά, ερωτικά, σατιρικά αλλά και τραγούδια καθημερινών ιστοριών.
Τα τραγούδια, οι μουσικές και οι στίχοι, εμφανίζονται μπροστά του κατακλυσμιαία.


