Γιώργος Χουβαρδάς “Ποια νύχτα σ’ έκλεψε”: Ένα αγαπημένο τραγούδι σε δυναμική επανεκτέλεση!

0
SHARE

Ένας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής παρουσιάζει μια μοντέρνα επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Ποια νύχτα σ΄ έκλεψε».

Σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, το τραγούδι το γνωρίσαμε με την εμβληματική ερμηνεία του Γιάννη Πουλόπουλου. Ο Γιώργος Χουβαρδάς φέρνει το κλασσικό αυτό τραγούδι στο σήμερα και του δίνει νέα πνοή!

Με την βελούδινη φωνή του και την παθιασμένη του ερμηνεία, ο Γιώργος Χουβαρδάς αποδεικνύει πως η νέα γενιά τραγουδιστών σέβεται και τιμάει το ελληνικό τραγούδι.

Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τον Φραγκίσκο Κουλούρα, και στο ατμοσφαιρικό music video συμμετέχει η Βαλεντίνα Πραπαστίτσα. Η παραγωγή και η ενορχήστρωση είναι δια χειρός Βασίλη Θεοδωράκογλου και Δημήτρη Μπουρνή.

Ο Γιώργος Χουβαρδάς και η καλλιτεχνική του ομάδα ευχαριστούν θερμά τους δημιουργούς για την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού, αλλά και τις Μπέττυ και Αλεξάνδρα Πουλοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip.

Κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες & streaming