Γιάννης Κανταλής «Ερωτική Εξομολόγηση» | Νέο τραγούδι

0
Giannis Kantalis-Erotiki exomologisi

Ο Γιάννης Κανταλής, ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, διανύοντας την πιο ώριμη και επιτυχημένη στιγμή της καριέρας του ανανεώνεται δισκογραφικά με ενα ολοκαίνουργιο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Ερωτική Εξομολόγηση»

Στίχοι- Μουσική-Ερμηνεία: Γιάννης Κανταλής,
Εναρμόνιση: Τάκης Φάβιος,
Φωνητικά η υπέροχη Τίνα Καλτσίκη).

Ο γνωστός ερμηνευτής βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του, ετοιμάζοντας νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα σε αυτήν την χρονιά.
Πηγή έμπνευσής του είναι ο έρωτας και η αγάπη του για τη μουσική, κινητήριος δύναμή του, η ανάγκη να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι.

Τα νέα του τραγούδια τον κάνουν να ξεχωρίζει στο είδος που τόσο αγαπά αφού υπηρετεί το τραγούδι με πολύ σεβασμό, και ερμηνεύει κάθε φορά από καρδιάς και με πολύ δυναμισμό τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα γραμμένα μέσα μας, και που αντέχουν στο χρόνο!
Ο Γιάννης ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα μας εκπλήσσει ευχάριστα για μια ακόμα φορά με ένα τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την βαθιά, αισθαντική φωνή του που μας παρασύρει για ακόμη μια φορά, με το ιδιαίτερο χρώμα της ενώ το ρεπερτόριο του δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Κυκλοφορεί από την Music liberty και την Music mirror

Previous articleΠάνος Παπαδόπουλος «Το κομμάτι που μου λείπει» | Video
Next articleΑντρέας Ζήσιμος “Εγώ είμαι ο Ζήσιμος” | Video