Γιάννης Αδάμος “Κόσμε Γλέντα” | Album

  0
  SHARE
  Kosme-Glenta-Giannis-Adamos

  Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός Γιάννης Αδάμος, παρέα με το μουσικό του σχήμα Ροζ Πένες, παρουσιάζει τον τρίτο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Κόσμε Γλέντα!».

  Με ήχους και ρυθμούς παραδοσιακούς σε λαϊκούς και ρεμπέτικους δρόμους και στίχους του Γιάννη πραγματικές χαρακιές.  Από τον δίσκο μας παρουσιάζει το ομότιτλο τραγούδι σε ρυθμό μαντιλάτο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και πολύ ανεβαστικό κομμάτι όπου ο τζούρας χορεύει μαζί με την γκάιντα και μαζί ξεσηκώνουν τα πλήθη!

  Ερμηνεύει ο Χρήστος Κολοβός μαζί με την Αθανασία Αλεξοπούλου ενώ στα φωνητικά συμμετέχουν η Αθανασία Αλεξοπούλου με τον Γιάννη Αδάμο.  Στις κιθάρες ο Χρήστος κολοβός, κρουστά ο Γιώργος Ντίνας, γκάιντα ο Χρήστος Κιτσόπουλος, τζουράς ο Γιάννης Αδάμος και στο πιάνο και προγραμματισμό ο Γιώργος Μίγκας.

  Ο δίσκος «Κόσμε Γλέντα!» κυκλοφορεί σε digipack CD με 4σέλιδο booklet με πολύ ιδιαίτερο artwork την εικονογράφηση του οποίου επιμελήθηκε ο Στέφανος Γιούνης.

  Διατίθεται επίσης ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services! Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut entertainment label!