Οι Florence & The Machine, ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ “Dance Fever” και κυκλοφορούν το νέο τους εθιστικό single “My Love”.

Οι Florence & The Machine ανακοινώνουν το 5° studio album τους “Dance Fever” που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μάϊου. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από το single “My Love” που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Το single έχει και το δικό του music video σε σκηνοθεσία Autumn de Wilde.

Το “Dance Fever” ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το album συνοψίζει όλα αυτά που φαίνεται να «έχασε» η Florence εν μέσω lockdown, από την καθημερινότητα της, δηλαδή τα clubs, το χορό στα φεστιβάλ, τη συντροφικότητα κ.ά. Το “Dance Fever” είναι το άλμπουμ που επαναφέρει λοιπόν, όλα αυτά τα καθημερινά πράγματα που λατρεύει η Florence!

Λίγο πριν την πανδημία η Florence είχε μόλις ξεκινήσει να γοητεύεται από τη λεγόμενη “choreomania”, δηλαδή από τον έντονο και εξαντλητικό χορό των ανθρώπων ανά ομάδες, το οποίο θεωρούσε ως μια κατάσταση Αναγέννησης!

Η έννοια του χορού και της χορομανίας παρέμειναν στο επίκεντρο της προσοχής της Florence καθώς η ίδια παράλληλα αποκτούσε τις δικές της εμπειρίες χορού! Έτσι η Florence στρέφεται με πειθαρχία και νηφαλιότητα σε μια πιο χορογραφική κατεύθυνση στην μουσική της, με αρκετά φολκλορικά στοιχεία!

“King”

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

Previous articleΆννα Μπουρμά “Κανείς εδώ” | VIdeo
Next articleDj Timo x Nassauce «Bella» | Το viral τραγούδι απέκτησε εικόνα