Η Evangelia και η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζουν να μας βάζουν «Fotia» παρουσιάζοντας το «καυτό» ντουέτο τους σε ισπανική έκδοση, με τίτλο «Perder Control», που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Η Ελένη Φουρέιρα, η «εκρηκτική» performer με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη και η Evangelia, η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, μεταφέρουν, για ακόμα μία φορά, όλο τον αισθησιασμό τους μέσω του «Perder Control».

Το «Fotia», που έχει γραφτεί από την Evangelia, τον αποκλειστικό της παραγωγό Jay Stolar (Selena Gomez, Demi Lovato) και τον Ελληνογερμανό παραγωγό Alexis Troy, συναντά τους Daniel González Sobrino και Daniela Blau για να δημιουργηθεί η νέα version με τον ισπανικό στίχο.

Τα ισπανόφωνα τραγούδια δεν είναι κάτι ξένο για την Ελένη Φουρέιρα, καθώς έχει ερμηνεύσει ξανά τραγούδια σε αυτή τη γλώσσα, όπως το «Fuego» και το «El Ritmo Psicodélico», γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, ενώ αποτελεί μία από τις αγαπημένες διεθνείς arists των Ισπανών, με το «Fuego» να γίνεται πλατινένιο και την ίδια να κάνει δεκάδες sold out εμφανίσεις στην Ισπανία.