Ella Henderson “Chapter One” (Album Sampler)


    Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και φιναλίστ του The X Factor,  Ella Henderson, έχει έτοιμο το ντεμπούτο της άλμπουμ Chapter One, που αναμένεται στα ψηφιακά δισκοπωλεία στις  19 Σεπτεμβρίου μέσω της Simco Limited.

    Το single “Ghost“,  κυκλοφόρησε στο iTunes στις 9 Ιουνίου και κατάφερε να ανέβει στη θέση #1 των Uk Singles charts,  ενώ το δεύτερο single είναι το κομμάτι “Glow“.

    Chapter One Tracklist:

    1. Ghost
    2. Empire
    3. Glow
    4. Yours
    5. Mirror Man
    6. Hard Work
    7. Pieces
    8. The First Time
    9. All Again
    10. Give Your Heart Away
    11. Rockets
    12. Lay Down
    13. Missed

    Deluxe Edition

    1. Billie Holida
    2. Beautifully Unfinished
    3. 1996
    4. Five Tattoos
    5. Giants
    6. Believe (Acoustic)
    7. Rockets (Acoustic)
    8. Give Your Heart Away (Acoustic)

    Ella Henderson – Ghost