Έλενα Ρίζου: Μας ταξιδεύει μουσικά στη «Λεωφόρο» της (βίντεο)

0
SHARE

Δυναμικό δισκογραφικό comeback για την Έλενα Ρίζου, που υποδέχτηκε θερμά το 2021, με το νέο της τραγούδι, που σε ταξιδεύει με την μελωδία και τον στίχο του.

Η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια, μας καλεί, να γίνουμε συνοδηγοί της, σε μία όμορφη μουσική διαδρομή, στη δική της «Λεωφόρο», όπου «μάχεται» με τις σκέψεις της και τον εαυτό της. Σε μουσική του Μπάμπη Λιόλη και στίχους της Μαρίας Κουφανδριοπούλου, που έχουν συνυπογράψει μεγάλες επιτυχίες, η Έλενα Ρίζου, δίνει όλο της το ερμηνευτικό είναι, σε μία δυναμική μπαλάντα, που σε καθηλώνει από το πρώτο της άκουσμα.

Η «Λεωφόρος», στης οποίας όλοι έχουμε χαθεί με τις σκέψεις μας, κάποιες φορές στη ζωή μας, οπτικοποιήθηκε δια χειρός του Pan Pan (Παναγιώτη Παπαπαναγιώτου), και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Η Έλενα Ρίζου, μπήκε για τα καλά στο πετσί του ρόλου για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ της, που διαδραματίστηκε στο «Zambelis Athens Penthouse Spa» στο Περιστέρι, αλλά και στη λεωφόρο της Νέας Θηβών, ακολουθώντας την διαδρομή της δικής της «Λεωφόρου», θέλοντας να αποφασίσει, αν πρέπει να φύγει από έναν έρωτα που την πρόδωσε, ή να επιστρέψει πίσω, προδίδοντας τον εαυτό της.

Δείτε την απάντηση στο βιντεοκλίπ «Λεωφόρος» που ακολουθεί: