Δημήτρης Σπυριδάκης “Είπες θα ‘ρθεις” | Single

0
Dimitris spiridakis-eipes ua ertheis

Η Spider Music παρουσιάζει το νέο single του Δημήτρη Σπυριδάκη, με τον τίτλο “Είπες θα ‘ρθεις“, σε μουσική δική του και στίχους της Θάλειας Μπιρικάκη.

Το τραγούδι αυτό σηματοδοτεί την αρχή της συνεργασίας της Spider Music με τον Δημήτρη.

  • Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Σπυριδάκη

Ο Δημήτρης Σπυριδάκης γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Η ενασχόληση του με την μουσική ξεκίνησε στα 9 του χρόνια.
Τα πρώτα του μαθήματα ήταν στο μαντολίνο, ενώ λίγο αργότερα άρχισε να μαθαίνει και Κρητική λύρα. Η γνωριμία του με το λαούτο ξεκινάει στα 12 χρόνια του.
Ένα χρόνο μετά, άρχισε μαθήματα πιάνου και θεωρητικών στο Μινωικό Ωδείο Ηρακλείου. Απ’ όπου απέκτησε Πτυχίο Αρμονίας. Παίζει ακόμα κιθάρα, μπάσο, κρουστά και ούτι.

Το 2004 συνεργάστηκε για ένα χρόνο με τον Βαγγέλη Πυθαρούλη όπου ήταν και ο Δάσκαλος του στα πρώτα του βήματα το 1997 στο μαντολίνο.
Το 2005 έως 2015 Συνεργαζόταν μουσικά με τον αδερφό του Μανώλη Σπυριδάκη. Το 2016 ξεκινάει το δικό του μουσικό εγχείρημα ”Σπυριδάκης Δημήτρης” με τους μουσικούς που τον συντροφεύουν.

O Δημήτρης έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και έχει μεγάλη παρουσία στην Ελληνική δισκογραφία, είναι πολυτάλαντος πάντα συνθέτει νέες μουσικές τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους καλλιτέχνες.

Previous article“Έχω κλάψει” – remix: ο Νίκος Βολάκος αποτίνει φόρο τιμής στον αγαπημένο του φίλο Χρήστο Κυριαζή!
Next article«Άντε Γεια» μας τραγουδάει ο Πέτρος Γεωργάκης