Δημήτρης Λιόλιος “Νύχτες Λευκές” | Video

0
SHARE
Dimitris-Liolios-Nixtes-leukes

Ο Δημήτρης Λιόλιος τραγουδάει το «τώρα» μέσα από τα μάτια ενός παιδιού που μεγάλωσε – «Νύχτες λευκές».

«…Κάποτε ήξερα ανθρώπους που αγαπούσαν να γνωρίζουν Τώρα όλοι ξέρουν, μα δεν τους γνωρίζω πια εγώ…»

Η εποχή της «παγκόσμιας κρίσης» που οι περισσότεροι εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον νιώθουμε να εισχωρεί με γρήγορους ρυθμούς ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, έχει σίγουρα πολλές οπτικές για να την «κοιτάξει» ο καθένας μας.

Ο Δημήτρης Λιόλιος με το καινούργιο του τραγούδι «Νύχτες λευκές», επιστρέφει αυτή τη φορά για να μας δώσει μια ιδιαίτερη οπτική σ΄ αυτήν την πραγματικότητα του σήμερα, ακολουθώντας την με τα μάτια του παιδιού που ζει μέσα στον καθένα μας.

Η μουσική στον ρόλο της συνειδητοποίησης του «τώρα», αγκαλιάζει τον στίχο που μιλάει για τους λόγους μας, τις δικές μας ευθύνες και λέξη την λέξη συνειδητοποιεί την όλη μας πορεία ως εδώ με έναν τρόπο ρομαντικό που δίνει χώρο στον ακροατή να συναντήσει την δική του αλήθεια από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Μια δραματικά έντονη συνύπαρξη στίχου και μουσικής που μόνο σκοπό έχει να θυμίσει αλλά κυρίως να «υπενθυμίσει» με ειλικρινείς διαθέσεις μέσα από ένα τραγούδι μόλις τριών λεπτών, ότι κτίζουμε μια νέα ζωή επάνω στο τεράστιο κενό μας.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την «Καθρέφτης Ήχων Αληθινών – Musicmirror» σε όλες τις ψηφιακά καταστήματα μουσικής.