Δημήτρης Λιόλιος “Άγγιγμα” | Video

0
SHARE

Το «άγγιγμα» ενδεχομένως οι περισσότεροι από εμάς να το έχουμε στο μυαλό σαν μια αίσθηση απαλή και στοργική.
Από μια άλλη οπτική, ένα άγγιγμα ίσως και να είναι αυτό που θα σε ξυπνήσει…θα σου θυμήσει… και ίσως τελικά να είναι αυτό που θα σε ωθήσει να τα ξεκινήσεις όλα από την αρχή ξανά όταν πλέον έχεις πείσει τον εαυτό σου να πιστέψει – για όποιο λόγο – πως ίσως όλα πια τέλειωσαν.

Ο Δημήτρης Λιόλιος ξαναμπήκε στο στούντιο, έπαιξε όλα τα όργανα, τραγούδησε έχοντας στα backing φωνητικά την Άννα Αλεξανδρίδου, ενώ στο τέλος μίξαρε την ηχογράφηση, oλοκληρώνοντας όλη την παραγωγή με τον γνωστό του indie /alternative/pop rock ήχο και επιστρέφει με νέο τραγούδι στο οποίο υπογράφει στίχους και μουσική.
Το «Άγγιγμα», περνάει μέσα από τα σκοτάδια μας της κάθε μέρας.. «μέχρι οι σιωπές μας να λυθούν μια και καλή…» αναπροσδιορίζοντας την έννοια ενός ίσως κοινού ονείρου για την πολυπόθητη «αλήθεια» «…και ίσως δεις ένα καινούργιο θαύμα ίσως να βρεις στ’ αλήθεια ποιο είν’ το τραύμα…» τραγουδώντας για τη ζωή μέσα από τον απόλυτο έρωτα γι αυτήν… «…Αναπνέει η ζωή αέρα που ο Μάης φέρνει χορεύει κι ας έχει προδοθεί νιώθεις το βήμα της να σε παίρνει μπροστά…»

Όπως ο ίδιος λέει,

«…το αφιερώνω σε κάθε άνθρωπο που δίνει τον δικό του αγώνα για Ισορροπία σε κάθε επίπεδο.
Με την ευχή κάθε εσωτερική μάχη να καταλήγει σε ένα χαμόγελο γεμάτο ζωή στον καθρέφτη.»

Το «Άγγιγμα» κυκλοφορεί σε όλες τις διαδικτυακές streaming πλατφόρμες από την Καθρέφτης/SUS4