Δημήτρης Αϊβαλιώτης “2 Τσιγάρα” | Single Premiere

0
Dimitris-Aivaliotis-2tsigara

Η InSideOut music web promotion με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με τον μουσικό, ερμηνευτή και ηθοποιό Δημήτρη Αϊβαλιώτη.

Έναν πολυτάλαντο καλλιτέχνη με μακρόχρονη πορεία στα μουσικοθεατρικά δρώμενα της χώρας, γεμάτη με πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες, σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς, σε μουσικές σκηνές, Clubs, Bars και θεατρικές παραστάσεις.

Σήμερα έχοντας στις αποσκευές του όλες εκείνες τις εμπειρίες και την ωριμότητα που χρειάζεται, έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο του  Single με τίτλο «2 Τσιγάρα», μέσα από την συνεργασία του με τους Νίκο Καραδημητρίου και τον Γιάννη Μουρατίδη που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, έντεχνο – λαϊκή μουσική πρόταση που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, θέλοντας να μας παρασύρει στα δικά της μελωδικά μονοπάτια.

  • Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη

Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, γεννημένος στη Χαλκίδα και με ρίζες από την Μικρά Ασία και το Αϊβαλί, δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, έχοντας στο ενεργητικό του 3 Singles και ένα προσωπικό άλμπουμ.

Έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές και έχει συμμετάσχει στις θεατρικές και μουσικές παραγωγές.

Όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Η μουσική και το θέατρο είναι παράνοια. Αν δεν τα αφουγκραστείς… δεν θα τα ερμηνεύσεις»!