Η post-punk τετράδα από την Αθήνα παρουσιάζει το νέο της single “Push Forward” ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ομότιτλου EP.

Το “Push Forward” αποτελεί μια φυσική συνέχεια των θεμελίων που τέθηκαν στην πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος, συνδυάζοντας τεταμένα και παράλληλα μελωδικά κιθαριστικά riffs πάνω από ένα δυναμικό rhythm section, όπου σε συνδυασμό με τους στίχους επιτυγχάνει μια ισορροπία ανάμεσα στο πάθος και την απάθεια.

Η αφήγηση του τραγουδιού εμβαθύνει σε ένα ταξίδι μετάβασης και αυτοανακάλυψης, όπου οι έντονες συναισθηματικές εκρήξεις δίνουν τη θέση τους σε στιγμές αναστοχασμού, αποστασιοποίησης και αυτοσαρκαστικού χιούμορ. Καθώς το κομμάτι εξελίσσεται, παρουσιάζει μια σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού ήχου post-punk των ’80s, αλλά δεν σταματά εκεί, καθώς η πρώτη πράξη κορυφώνεται σε ένα ξέσπασμα θορύβου που προετοιμάζει το έδαφος και χτίζει το επερχόμενο δεύτερο μέρος μέσω των έντονων shoegaze αισθητικής κιθαρών.

Αυτό είναι το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο album των commuter, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024, σε ψηφιακή μορφή και βινύλιο. Η ηχογράφηση και η παραγωγή έγινε από τον Άλεξ Μπόλπαση στο Suono Studio στην Αθήνα και το master από τον Greg Obis στο Chicago Mastering Service. Το artwork της κυκλοφορίας σχεδιάστηκε από τον AD Visions.

Το ”Push Forward” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
https://recordu.lnk.to/Push_Forward