Home Download Chris Brown “Before the Party – Mixtape” | Free Download

Chris Brown “Before the Party – Mixtape” | Free Download


O Chris Brown παρουσίασε ένα επίσημο mixtape με τίτλο “Before the Party” προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές του, την ίδια ημέρα που το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ του Royalty, κυκλοφόρησε ως προ-παραγγελία στο iTunes.

Το mixtape περιλαμβάνει 34 τραγούδια καθώς μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια και συνεργασίες, όπως η τελική έκδοση του κομματιού “Counterfeit” με την Rihanna, τον Wiz Khalifa και τη Kelly Rowland. Στο mixtape συμμετέχουν επίσης οι Wale, Tyga, French Montana και Fetty Wap.


  1. Counterfeit (feat. Rihanna, Wiz Khalifa & Kelly Rowland)
  2. Go
  3. Sex
  4. Holy Angel
  5. Pussy
  6. Play Me
  7. Gotta Get Up
  8. All I Need (feat. Wale)
  9. Text Message (feat. Tyga)
  10. Red Lights
  11. Just So You Know
  12. Ghetto Tales
  13. Come Home Tonight
  14. The Breakup
  15. Hell of a Night (feat. French Montana & Fetty Wap)
  16. Freaky Shit
  17. Beat it Up
  18. Won’t Change
  19. Here We Go Again
  20. FAN [Freak At Night]
  21. Swallow Me Down
  22. Till The Morning
  23. Right Now
  24. Seasons Change
  25. Roses Turn Blue
  26. Second Hand Love
  27. I Can’t Win
  28. Matter
  29. Lipstick On The Glass
  30. Scared To Love You
  31. Show Off
  32. Desperado
  33. Trust Me
  34. 4 Seconds