spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Barbra Streisand “Imagine / What a Wonderful World” | Single Premiere

Η Barbra Streisand επανέρχεται με ένα εκπληκτικό medley των κλασσικών τραγουδιών “Imagine/What a Wonderful World”.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την ημέρα που η Barbra Streisand ανακοίνωσε το δισκογραφικό της comeback με το νέο anti-trump τραγούδι της “Don’t Lie to Me”. Τώρα επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο δείγμα από το επερχόμενο album της “Walls” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Το “Imagine/What a Wonderful World” είναι ένα medley δύο κλασικών τεράστιων επιτυχιών, του John Lennon και του Louis Armstrong αντίστοιχα, τα οποία ένωσε η Streisand σε μια διασκευή, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα αφυπνιστικά μηνύματα των δύο τραγουδιών. To medley αυτό προσφέρει στη Streisand άπλετο χώρο για να “ξεδιπλώσει” το αναμφισβήτητο φωνητικό της ταλέντο και όπως ήταν αναμενόμενο αποτελούν δύο από τις καλύτερες διασκευές που έχουν γίνει ως τώρα στα συγκεκριμένα τραγούδια.

Με σαφές κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο η Barbra αποφάσισε να ονομάσει τον επερχόμενο δίσκο της “Walls”.

Συνδέοντας το εξώφυλλο με το περιεχόμενο του δίσκου σημειώνει

«Ο τοίχος είναι συμβολικός, είναι ο τοίχος της κοινωνίας, τα τείχη αυτής της προεδρίας, τα τείχη που εμποδίζουν τη δικαιοσύνη. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ένα φως που έρχεται και δείχνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Πρέπει να μεγαλώσουμε ως έθνος, να γκρεμίσουμε το τείχος και να δούμε το φως».

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles