Μπάμπης Βώρος “Παθολογική αγάπη” | Video

0
SHARE

Ο Μπάμπης Βώρος είναι ένας πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, με πολλές φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά, συνεχίζοντας διαρκώς να δημιουργεί νέα τραγούδια και να μας ξεσηκώνει είτε στις ζωντανές εμφανίσεις του που είναι Sold Out, είτε στα Live Concepts που πραγματοποιεί στα Social Μedia του και σπάνε κάθε ρεκόρ θεατών!

Φέτος μας συστήνει μια άλλη του πλευρά μέσα από το νέο του τραγούδι «Παθολογική αγάπη». Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και ρυθμικό τραγούδι που περιγράφει μια ιστορία αγάπης, λίγο διαφορετική από τις άλλες!

Την μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Κώστας Κριτζιλάκης, ενώ την σκηνοθεσία του Video Clip επιμελήθηκε ο Harout Torosian. Το τραγούδι κυκλοφορεί από το κανάλι του Μπάμπη Βώρου στο YouTube και ήδη μετράει αρκετά χτυπήματα!

  • Λίγα λόγια για τον  Μπάμπη Βώρο

Ο Μπάμπης Βώρος κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα. Σπούδασε μουσικολογία στο Τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα. Πλέον ζει μόνιμα μόνιμα στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του επαγγελματικές εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Ασχολείται με την μουσική από 8 χρονών και παρόλο που δεν κατάγεται από μουσική οικογένεια, η αγάπη του για την μουσική ήταν τόσο έκδηλη που τον οδήγησε σε χρόνιες μουσικές σπουδές.

Το πολύπλευρο ταλέντο του δεν περιορίζεται μόνο στην ερμηνεία, αλλά και στην μουσική σύνθεση και δημιουργία. Το 2017 παρουσίασε την πρώτη του επαγγελματική δουλειά με το τραγούδι «Παίρνω το ρίσκο». Από τότε μέχρι και σήμερα, μας έχει χαρίσει πολλά ακόμα τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους του Κώστα Κριτζιλάκη, καθώς παράλληλα γράφει τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες!

Σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του ήταν το τραγούδι «Ξέχασε με» μια πολύ όμορφη και αισθαντική μπαλάντα, η οποία κυκλοφόρησε από την Heaven Music του ΑΝΤ1 το 2019.

Το 2020 κυκλοφόρησε ένα δυναμικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Έπαιξες και έχασες», σε μουσική του ίδιου και σε στίχους του Κώστα Κριτζιλάκη.