‘Αγγελος Διονυσίου “Ούτε μια στιγμή” | Νέο τραγούδι

0

Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας επιστρέφει με ολοκαίνουριο single που κυκλοφορεί επίσημα από την Final Touch!

Tο single έκανε avant premiere την περασμένη εβδομάδα σε 34 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία!

Σε στίχους του Γιώργου Μουστάκα και μουσική του Ιωάννη Παπαϊωάννου, το τραγούδι “Ούτε μια στιγμή” είναι ένα άκρως ερωτικό και δυναμικό λαϊκό τραγούδι, το οποίο απογειώνεται από την συγκλονιστική ερμηνεία του Άγγελου Διονυσίου. Ένα τραγούδι που μας φέρνει αναμνήσεις από τις χρυσές εποχές του λαϊκού τραγουδιού, με μοντέρνα παραγωγή και ήχο, από έναν ερμηνευτή που δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ο Άγγελος Διονυσίου με την ευγένεια της προσωπικότητας του και το δυναμισμό της φωνής του αποδεικνύει πως, όπως και να το κάνουμε…πως «ο παλιός είναι αλλιώς»!

Απολαύστε τον και αφήστε την υπέροχη φωνή του να σας ταξιδέψει!

Λίγα λόγια για τον ‘Αγγελο Διονυσίου

Ο Aγγελος είναι ο μεγαλύτερος γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, που με τη διαχρονική φωνή και παρουσία του δεσπόζει στο πάνθεον του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ενώ ο πατέρας προόριζε τον Άγγελο για σπουδές και διαφορετική καριέρα, η ζωή τα έφερε αλλιώς.

Το έμφυτο ταλέντο του Άγγελου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έτσι σε ηλικία 23 ετών και ύστερα από μια αυθόρμητη στιγμή σε ένα νυχτερινό κέντρο, ξεκίνησε η πορεία του στο λαϊκό τραγούδι. Ο Aγγελος μπήκε ενεργά στη δισκογραφία το 1983 στη Sοny ενώ απ’ το 1994 συνεργάζεται με τη Minos EMI.

Ο τεράστιος αυτός ερμηνευτής του ελληνικού τραγουδιού με τα σχεδόν 35 χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του, καθώς και την «βαριά» κληρονομιά του ονόματος του, διακρίνεται από ευγένεια, απλότητα και ταπεινότητα.

Οι θαυμαστές του τον λατρεύουν και τον θαυμάζουν για τη φωνή και τα τραγούδια του, αλλά και την δυναμική προσωπικότητα του. Σε όλες του τις, άπειρες μέχρι τώρα, συνεργασίες του, υπήρξε πάντοτε άψογος επαγγελματίας.

Ο Άγγελος αγαπά πολύ την οικογένειά του και είναι ιδιαίτερα δεμένος με τον αδελφό του Στέλιο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε συναυλίες στην Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.

Ως τραγουδιστής, έχει κερδίσει το κοινό του λαϊκού τραγουδιού με την υπέροχη φωνή και τις ερμηνευτικές του δυνατότητες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από δυναμισμό χωρίς υπερβολές.

Παλαιάς σχολής, στιβαρός, και αυθεντικός μέχρι το κόκκαλο, ο Άγγελος Διονυσίου έχει χαράξει την δική του πορεία και έχει κερδίσει επάξια την θέση του ανάμεσα στις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Previous articleMΕΝΤΑ Live @ Υπόγειο Θεσσαλονίκη
Next articleΦωτεινή Βασιλάκη “Πες το τώρα” | Single Premiere