Άγγελος Αυγουστή «Που να ‘σαι τώρα» | Video

0

Ο Άγγελος Αυγουστή, ένας ταλαντούχος μουσικός κι ερμηνευτής, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και music video «Που να ‘σαι τώρα», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Που να ‘σαι τώρα», σε μουσική και στίχους του Άγγελου Αυγουστή, είναι ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι, αφιερωμένο σε όσους έχουν ζήσει την απώλεια και έμειναν εγκλωβισμένοι στις αναμνήσεις. Η επιμέλεια της μουσικής παραγωγής έγινε από τον Ευθύβουλο Θεοχάρους.

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και γεμάτο συναίσθημα video, σε σκηνοθεσία και παραγωγή New York Studios, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί ο Μάριος Πρίαμος, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το «Survivor».

  • Λίγα λόγια για τον  Άγγελο Αυγουστή

Ο Άγγελος Αυγουστή, που έχει κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας, λαούτου και μπουζουκιού και στη συνέχεια σπούδασε Παιδαγωγικά και Μουσική Τεχνολογία, υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Τριημιτόνιο. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ παράλληλα με τα δισκογραφικό του βήματα κάνει live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, έχοντας ως βασικούς συνεργάτες το συγκρότημα Παπιγιόν_band.

Μέσα από το «Που να ‘σαι τώρα», ο Άγγελος Αυγουστή μας δείχνει, με την αυθεντικότητα που τον χαρακτηρίζει, την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μουσική ως μέσο έκφρασης και μας χαρίζει ένα τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.