Η αξιόλογη ερμηνεύτρια Αγγελική Μπεμπέκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Να ‘ταν η αγάπη μας» σε μουσική Μανόλη Ανδρουλιδάκη και στίχους Δημήτρη Λέντζου.

Η Αγγελική Μπεμπέκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγικές επιστήμες, κλασσικό πιάνο, Μονωδία και Μελοδραματική. Στα 17 της ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα κλασσικού τραγουδιού και παράλληλα συμμετέχει σε μουσικά σύνολα με συναυλίες και εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Η πειθαρχία που της έχουν χαρίσει οι πολύχρονες σπουδές της, η συνεργασία της στη σκηνή με κορυφαίους καλλιτέχνες καθώς και η μεγάλη έκταση της φωνής της σε συνδυασμό με την εκφραστικότητά της, την καθιστούν ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς που συνδυάζει το ταλέντο με την κατάρτιση.

Το τραγούδι «Να ‘ταν η αγάπη μας», αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο σημαντικών και ξεχωριστών δημιουργών, είναι μία αέρινη μπαλάντα, μία υπόμνηση της ανεμελιάς του θέρους που έχει ανατείλει.

Οι στίχοι του Δημήτρη Λέντζου ποιητικοί, φωτεινοί και γεμάτοι έντονες εικόνες συνδυάζονται ιδανικά με τη σύνθεση του βιρτουόζου κιθαριστή Μανόλη Ανδρουλιδάκη και μας χαρίζουν ένα σημαντικό τραγούδι που παρηγορεί τους φόβους και γλυκαίνει τις καρδιές.

Η Αγγελική Μπεμπέκη με τη λυρική, φορτισμένη συναισθηματικά ερμηνεία της και την άρτια τεχνική της δίνει διαπιστευτήρια του σπάνιου ταλέντου της.

Στίχοι:

Να ‘ταν η αγάπη μας
σαν μικρό ποτάμι
να κυλάει στις φυλλωσιές
και να τραγουδά
κι ύστερα να χύνεται
μες την απαλάμη
στις ψηλές τις σκαλωσιές
του τρελού βοριά

Να ‘ταν η αγάπη μας
ένα αλητάκι
να πουλάει στην αγορά
τ άστρα της αυγής
κι όσοι αγοράζουνε
γίνονται αεράκι
και γυρνούν πρώτη φορά
στα στενά της γης

Να ‘ταν λέει τα φιλιά
σαν μικρά χαλίκια
να πετροβολιόμαστε
σαν μικρά παιδιά
και στ’ αυτιά κρεμάγαμε
φύλλα σκουλαρίκια
κι ύστερα φιλιόμαστε
μες την αμμουδιά

Να ‘ταν η αλήθεια μας
ένα παραμύθι
να το λέγαμε κι οι δυο
την πρωτοχρονιά
και με τ αλεξίπτωτα
να ‘πεφταν στη λίμνη
ρόδια μ ένα ερωδιό
για καλή χρονιά

Να ‘τανε ο έρωτας
ένα προσφυγάκι
που περνάει τα σύνορα
όπως τα πουλιά
και μοιράζει στο χιονιά
μέσα απ’ το δισάκι
κόκκινα βατόμουρα
και γλυκά φιλιά

Το τραγούδι «Να ‘ταν η αγάπη μας» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Previous articleΗ Γιάννα Φαφαλιού ερμηνεύει το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου!
Next articleΜάχη Δεμερτζή “Τρέλανέ με” | Video