Άλκηστις Πρωτοψάλτη feat. Nicolas Reyes «Θα Στο Λέω (Bamboleo)»

0

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η πιο επιτυχημένη και επιδραστική ερμηνεύτρια της Ελλάδας, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον παγκοσμίου φήμης, τον “The King of the KingsNicolas Reyes και μας παρουσιάζουν το «Θα Στο Λέω» που θα γίνει το σύνθημα του φετινού μας καλοκαιριού!

Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι, με στίχους γεμάτους όμορφες εικόνες και καλοκαιρινή διάθεση, μία διασκευή που θα συνοδεύσει τις πιο χαρούμενες και φωτεινές στιγμές μας!

Τη μουσική υπογράφουν οι Jalhoul Bouchukhi / Nicolás Reyes / Simón Díaz / Tonino Antoine Baliardo ενώ στους ελληνικούς στίχους συναντάμε τον καταξιωμένο Γιώργο Παυριανό.

Θα στο λέω, θα στο λέω
Το σ’ αγαπώ, το σ’ αγαπώ, χίλιες φορές
Κι είναι ωραίο κι είναι ωραίο
Γιατί οι πίκρες φεύγουν κι έρχονται οι χαρές

Ο Nicolas Reyes, λίγο καιρό πριν, ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα και βρέθηκε στο στούντιο με την Άλκηστη Πρωταψάλτη για να μας ετοιμάσουν παρέα τη διασκευή του Bamboleo – «Θα Στο Λέω».

Το νέο τραγούδι «Θα Στο Λέω» κυκλοφορεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου σε όλα τα ραδιόφωνα, την Τετάρτη 14 έρχεται αποκλειστικά στο Spotify, ενώ την Τετάρτη 21 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που μόλις ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της, σε Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική, είναι έτοιμη να μας χαρίσει ένα μαγικό καλοκαίρι παρέα με τη νέα της επιτυχία καθώς και τις μοναδικές καλοκαιρινές συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν σε πολλούς σταθμούς, σε όλη την Ελλάδα με τίτλο –ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ

Βρείτε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ΕΔΩ: https://geni.us/AlkistisProtopsalti

Ακούστε το «Θα Στο Λέω» πρώτοι ΕΔΩ: https://lnk.to/thastoleobamboleo

Previous articleΠρώην παίκτης της ΑΕΚ κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι και video!
Next articleO Goran Bregovic με νέο δίσκο και live στην Ελλάδα τον Ιούλιο