Home Album Album: Lucy Hale – Road Between

    Album: Lucy Hale – Road Between


    Η Αμερικανίδα ηθοποιός και αστέρι της ποπ Lucy Hale,  ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της,  Road Between.  Το άλμπουμ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου,   μέσω της Hollywood Records.

    Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο  Mark Bright, και το πρώτο  single ¨You Sound Good to Me¨, έχει κυκλοφορήσει στις 7 Ιανουαρίου 2014.  Παράλληλα με την προ-παραγγελία του άλμπουμ στο iTunes, η Haler κυκλοφόρησε ένα ακόμη τραγούδι με τίτλο ¨Goodbye Gone¨.


    1. ‘You Sound Good to Me’
    2. ‘From the Backseat’
    3. ‘Nervous Girls’
    4. ‘Red Dress’
    5. ‘Goodbye Gone’
    6. ‘Kiss Me’
    7. ‘Road Between’
    8. ‘Lie a Little Better’
    9. ‘That’s What I Call Crazy’
    10. ‘Love Tonight’
    11. ‘Just Another Song’


    Deluxe Edition

    1. ‘My Little Black Wedding Dress’
    2. ‘Feels Like Home’
    3. ‘Loved’
    4. ‘Kiss Me’ (Live Acoustic)
    5. ‘Road Between’ (Live Acoustic)

    Lucy Hale – Lie a Little Better

    Lucy Hale – Goodbye Gone