Album: Lights – Little Machines


    Little Machines είναι ο τίτλος του επερχόμενου τρίτου άλμπουμ της Καναδέζας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Lights.

    Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο “Up We Go“.   Όσοι προ-παραγγείλουν το άλμπουμ Little Machines στο iTunes  λαμβάνουν ως δώρο το “Up We Go”.  Το άλμπουμ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει  στις 23 Σεπτεμβρίου, μέσω της Warner Bros Records.


    1. Portal
    2. Running With the Boys
    3. Up We Go
    4. Same Sea
    5. Speeding
    6. Muscle Memory
    7. Oil and Water
    8. Slow Down
    9. Meteorites
    10. How We Do It
    11. Don’t Go Home Without Me

    Deluxe Version

    1. Child
    2. Lucky Ones
    3. From All Sides