15 50 “Αν υπάρχει κάτι νέο στην ζωή σου” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Οι 1550, το απόλυτο rock συγκρότημα, μας παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, μια άκρως ερωτική και εκρηκτική rock μπαλάντα με τίτλο “Αν υπάρχει κάτι νέο στην ζωή σου“!

Σε μουσική και στίχους του ιδρυτή της μπάντας και εξαιρετικού μουσικού, Ρουσσέτου Δημητρόγλου το τραγούδι αποτελεί προάγγελος του καινούργιου και ίσως και του πιο προσωπικού δίσκου των 1550 με τον τίτλο Εγώ.

Φορτισμένοι, όπως πάντα, με αστείρευτη rock ενέργεια, μας περιγράφουν μια έντονη συναισθηματική κατάσταση που οι πλείστοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έπειτα από ένα χωρισμό.

Η εσωτερική πάλη να ξεφύγεις από την συνήθεια μιας σχέσης η οποία έχει καταρρεύσει, τα βασανιστικά ερωτηματικά που προκύπτουν όσον αφόρα τον άλλο άνθρωπο, το εάν έχει προχωρήσει στην ζωή του ή συμμερίζεται το ίδιο «βάσανο» λόγω της έλλειψης, της νοσταλγίας, της ανάμνησης σου.

Η συνειδητοποίηση της κατάστασης, το ανολοκλήρωτο συναίσθημα, η ρεαλιστικότητα αντιμάχεται στην άρνηση, την ισχύ της ελπίδας ενός γυρισμού, στην επιθυμία για συνέχεια και επαννένωση. Μια έντονη μάχη μεταξύ συνειδητού (πραγματικής κατάστασης) και ασυνείδητου (ιδεατής κατάστασης)!

Παράλληλα, οι 1550 αποφασισμένοι για την πιο δυναμική rock επιστροφή τους, δουλεύουν πυρετωδώς στο studio για την προετοιμασία του καινούργιου τους διπλού άλμπουμ! Ο δίσκος Εγώ θα περιλαμβάνει καινούργια άκρως ερωτικά και rock κομμάτια με πρώτο δείγμα το “Αν υπάρχει κάτι νέο στην ζωή σου”, ενώ θα εμπεριέχει και την περσινή live εμφάνιση του συγκροτήματος στο Κατράκειο Θέατρο ως δώρο για τους φανατικούς θαυμαστές του! Κυκλοφορεί στις αρχές του 2016 από την Platinum Records.

Στίχοι:

Ξυπνώ και δεν είσαι εδώ
Άλλα μου έλεγε το όνειρο
Και εγώ μες στον πυρετό
Το όνομά σου λέω σε αναζητώ

Και στο όνειρο γυρίζω μήπως και σε συναντήσω
Ίσως και να σε ρωτήσω στα κρυφά
Στις σελίδες της ζωής σου αν θα είμαστε μαζί
Ή αν υπάρχει,κάτι νέο στην ζωή σου,αν υπάρχει κάτι νέο στην ζωή σου

Ξυπνώ και δεν είσαι εδώ
Θεέ μου είναι αλήθεια δεν είναι όνειρο
Μα εγώ μες στον πυρετό
Την μορφή σου βλέπω σε αντίγραφο

Και στο όνειρο γυρίζω μήπως και σε συναντήσω
Ίσως και να σε ρωτήσω στα κρυφά
Στις σελίδες της ζωής σου αν θα είμαστε μαζί