Τέο Δερμπόκης “Έτσι είναι η ζωή καρδιά μου” | Video Premiere

1

Ο Τεο Δερμπόκης παρουσιάζει το νέο του single, ένα ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή καρδιά μου», που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!

Το νέο τραγούδι του Τέο Δερμπόκη, συνοδεύεται από ένα ερωτικό video clip σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γκάνιου που μας ξυπνάει τις αναμνήσεις και ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο ταλαντούχος νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Τέο Δερμπόκης, υπογράφει δια χειρός σε στίχους και μουσική το νέο του τραγούδι «Έτσι είναι η ζωή καρδιά μου».

  • Λίγα λόγια για τον Τέο

Ο Θοδωρής Δερμπόκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε στην μουσική τον κατάλληλο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας και από τότε έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του και της καθημερινότητας του.

Μουσικά είναι αυτοδίδακτος, αλλά η ανάγκη για σύνθεση δεν άργησε να έρθει, κι έτσι σε ηλικία 13 χρόνων άρχισε δειλά δειλά να γράφει του πρώτους στίχους και τις πρώτες μελωδίες.

Τραγούδι, μουσική και σύνθεση είχαν γίνει πλέον ένα, με τον νεαρό τότε Θοδωρή που λόγω της φοίτησης του στην Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης είχε αρχίσει να υιοθετεί ολοένα και παραπάνω το υποκοριστικό Τέο.

Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε και ο Τέο πλέον, αποφάσισε να αφιερωθεί στην καλλιτεχνική του φύση, με δίοδο επικοινωνίας τα τραγούδια του.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!