spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Σοφία Ανδριανού & Κώστας Λεμονίδης “Το τζάκετ” | Single Premiere

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λεμονίδης ξαναμπαίνει στο studio προετοιμάζοντας την επόμενη δισκογραφική του δουλειά και μας δίνει ένα πρώτο δείγμα, το τραγούδι “Το τζάκετ“, με τη φωνή της Σοφίας Ανδριανού.

Μια μελωδική ροκ μπαλάντα με το χαρακτηριστικό πλούσιο ηχόχρωμα της κιθάρας του Κώστα Λεμονίδη και την άμεση και απέρριτη ενορχήστρωσή του, που αναδεικνύει την μεστή και αισθαντική ερμηνεία της Σοφίας Ανδριανού.

Τους στίχους υπογράφει η Αριάδνη Λαδά, ενώ το δικό τους μουσικό στίγμα βάζουν ο Απόστολος Καλτσάς (μπάσο), ο Μιχάλης Ορφανίδης (τύμπανα) και ο Φώτης Μυλωνάς (πλήκτρα).

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles