spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Νικηφόρος: Δείτε όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου του δίσκου «Είναι που νιώθω»

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής Νικηφόρος παρουσίασε τη τρίτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είναι που νιώθω»!

Λαμπεροί καλεσμένοι, πολλή μουσική και ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό συνέθεσαν την παρουσίαση του νέου δίσκου.

Άντζελα Δημητρίου, Νίκος Απέργης, Πηγή Δεβετζή, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κακοσαίος, Μαρία Καρλάκη, Μαλού, Κώστας Μαρτάκης, Χρήστος Σαντικάι, Κατερίνα Στικούδη και πολλοί άλλοι σημαντικοί φίλοι και συνεργάτες, ήταν στο πλευρό του Νικηφόρου.

Τη βραδιά απογείωσε ο ίδιος με την ερμηνεία του σε νέες και παλιές επιτυχίες!

Το νέο album περιλαμβάνει τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες «Σαν αλήτης», «Τα λέμε το βράδυ», «Έχω τα δικά μου», «Άσπρο Πάτο», «Ο άντρας που ξέρεις», «Είναι που νιώθω» και «Ξέρω τι κάνω», ενώ υπάρχουν και 6 ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ήδη ξεχωρίζει η επετειακή έκδοση της τεράστιας επιτυχίας του Νικηφόρου «Υποσχέσου» που επανακυκλοφορεί με αφορμή τα 10 χρόνια ολοκλήρωσης του τραγουδιού από την πρώτη εκτέλεση.

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles