spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

Λόλα Γιαννοπούλου “Αθήνα Κρήτη” | Single Premiere

Η Λόλα Γιαννοπούλου παρουσιάζει, μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “6 αυτοτελείς ιστορίες“, το τραγούδι “Αθήνα – Κρήτη” σε στίχους της Θένιας Γιαμαλή και δική της μουσική! Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λιμάκης.

Έρωτας εξ αποστάσεως. Ταξίδι στο πλοίο. Επιστροφή στην πραγματικότητα.
Αποδοχή του “ποτέ μαζί”…

  • Λίγα λόγια για τη Λόλα Γιαννοπούλου

Η Λόλα Γιαννοπούλου προέρχεται από μουσική οικογένεια και έχει σπουδάσει πιάνο, τραγούδι, ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση στην Αθήνα και στο Παρίσι.

Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις ενώ είναι καθηγήτρια φωνητικής. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Χάρρυ Κλυνν, Δημήτρης Καρράς, Σπύρος Γραμμένος, George Gaudy, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Αρετή Κετιμέ, Mc Yinka, Νίκος Σάλτας, Χρίστος Θεοδώρου, το συγκρότημα Palyrria, το ισπανικό συγκρότημα Ojos De Brujo και πολλούς άλλους.

Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς (Γιώργο Λιμάκη, Γιάννη Παπαγιαννούλη, Δημήτρη Σεβδαλή, Αστέρη Παπασταματάκη) την μουσική παράσταση “Improvisation a la Grecque” ερμηνεύοντας και παραλλάσσοντας ελληνικά τραγούδια με κύριο στοιχείο τους αυτοσχεδιασμούς με έντονα jazz στοιχεία.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από την MLK.

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles