Ο Κωνσταντίνος Μάνης είναι ένας ραγδαία ανερχόμενος τραγουδιστής, με εμπειρία στο λαϊκό τραγούδι και συνεργασίες με ηχηρά ονόματα, επιστρέφει με νέο single.

Προηγούμενα τραγούδια του όπως “Πάλεψα“, “Από στόμα σε στόμα” και “Παράπονο μου“, έτυχαν πολύ θερμής υποδοχής από τους φίλους του ελληνικού τραγουδιού και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Τη συνεργασία του με τη Final Touch εγκαινιάζει με το νέο του τραγούδι “Δεν ηρέμησα ακόμη“. Σε μουσική και στίχους του ιδίου, πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι με δυναμικά στοιχεία στην ενορχήστρωση και ποικιλία μουσικών οργάνων, που δένουν άριστα με την βαθιά λαϊκή φωνή του τραγουδιστή, και ένα άκρως εθιστικό ρεφρέν.

Η ηχογράφηση έγινε στο studio Track Factory σε παραγωγή και ενορχήστρωση του Θανάση Θανάσουλα. Μπουζούκια και τζουρά παίζει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας, στις κιθάρες (ακουστικές και ηλεκτρικές) ο Νίκος Σκλάβος και μπάσο ο Γιάννης Σιόκαλης. Η μίξη και η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκαν από τον Παναγιώτη Μπρακούλια.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Μάνη

Ο Κωνσταντίνος Μάνης γεννήθηκε στην Αθήνα, άλλα μεγάλωσε στον Πειραιά. Τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής τα έκανε στο πλευρό της Άντζυ Σαμίου και του Στέλιου Ρόκκου.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Σπύρος Σπυράκος, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Ανδρέας Στάμος, η Πάμελα, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Αντύπα, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Λίτσα Γιαγκούση, η Στέλλα Γεωργίαδου, ο Βαλάντης κ.α.

Το 2002 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Πάλεψα”, από την Alpha Records. Το 2008 ήρθε και η δεύτερη του προσωπική δουλειά με τίτλο Μόνο Θεό δε σ’ έχω κάνει, που περιέχει 4 τραγούδια και κυκλοφόρησε από την Impact.

Η συνεργασία του με τη Final Touch ξεκινά το 2015 με το νέο single “Δεν ηρέμησα ακόμη”.