spot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

Related Posts

“Καστελλόριζό μου” & “Ερημοπούλι”: Ακούστε δύο νέα τραγούδια από την Βιολέτα Ίκαρη

Η Βιολέτα Ίκαρη, μια ταλαντούχα νέα καλλιτέχνιδα, που έχει ξεχωρίσει µε την µοναδική και ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, ερμηνεύει δυο τραγούδια που έχουν την δική τους ιστορία.

Τα τραγούδια “Καστελλόριζό μου” & “Ερημοπούλι (για την Κυρά της Ρω)” γράφτηκαν για την παράσταση “Η Κυρά της Ρω” του Γιάννη Σκαραγκά, σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα και με την Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ομώνυμο ρόλο.

«Αυτό που με ενθουσιάζει είναι που η ενέργεια μιας ηρωίδας, μπορεί και συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και μετά θάνατον. Η ιστορία της κυράς της Ρω συνεχίζεται χάρη στη Φωτεινή Μπαξεβάνη και τον Γιάννη Σκαραγκά»

Βιολέτα ΊΚαρη

Τα τραγούδια κυκλοφορούν με αφορμή την επέτειο του εορτασμού του Καστελλόριζου. Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1943 το Καστελλόριζο αποτέλεσε το πρώτο κομμάτι Ελληνικής γης που απελευθερώθηκε.

 

Κυκλοφορούν από την Walnut Entertainment!

MusicPress
MusicPresshttps://musicpress.gr
To MusicPress είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης, χωρίς συνδρομή. Σκοπός του MusicPress δεν είναι η πρωτοτυπία αλλά, η ειλικρινής και έντιμη διαχείριση των θεμάτων, η ανάδειξη ταλαντούχων ανθρώπων και προσωπικοτήτων από το χώρο της μουσικής, καθώς και της αισιόδοξης πλευράς της ζωής.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles