Θάνος Δαρούσης “Τα Χαράματα” | Single Premiere

0

Ο Θάνος Δαρούσης γεννήθηκε στη ρόδο και μεγάλωσε στην Κομοτηνή όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Μόλις τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδιστής δουλεύοντας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας .

Συνεργάστικε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Πίτσα Παπαδοπουλου, η Κατερίνα Στανίση, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Βασίλης Καρράς και πολλοί αλλοι. Αυτό τον καιρό εργάζεται στη Θεσσαλονίκη οπού και ζει μόνιμα.

Πριν χρόνια κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Θέλω να σε δω ξανά από τη Gold Music.  Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη βόρεια Ελλάδα και μεταδόθηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αργότερα κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Πόσο θέλεις να πονάω. Συνέχισε με δύο CD επανεκτελέσεις μεγάλων δημιουργών και ξαφνικά με έκανε την έκπληξη με ένα τραγούδι που πραγματικά παίζει σε όλα τα club!

Επέστρεψε με άκρως χορευτικό και ξεσηκωτικό τραγούδι που έχει τον τίτλο “Τα Χαραμάτα” σε μουσική Γιάννη Τσότση & Βαλάντη Καρατζόβαλη και στίχους Θάνου Δαρούση.

Στίχοι:

Νόμιζες πως αν φύγεις θα τρελαινόμουνα
και μες στις αναμνήσεις θα βυθιζόμουνα
όμως εγώ ανέτρεψα τα δεδομένα
έφυγα πρώτος τελικά κ’ είμαι καλά

Τα χαράματα μάζεψα τα πράγματα
αγανάκτησα και είπα ως εδώ
Παραστράτησα , βγήκα και αμάρτησα
και το ζήτημα λήξαν θεωρώ

Δεν πίστευες ποτέ σου ότι θα έφευγα
κι απ’ το στενό κλοιό σου πως θα ξέφευγα
Κάτσε και σκέψου όλα όσα έχουν γίνει
θα δεις πως έφταιγες εσύ ήσουν ένοχη ..