Γιώργος Γιασεμής – Ανέλια: Τι ετοιμάζει δισκογραφικά στην Ελλάδα με τη σταρ της Βουλγαρίας (εικόνες)

0

Το μεγάλο hit «Ξαφνικά» που έκαναν πριν από μερικά χρόνια στη Βουλγαρία, είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί μία μεγάλη φιλία μεταξύ του Γιώργου Γιασεμή και της Ανέλια.

Ο τραγουδιστής επισκέπτεται αρκετά συχνά τη Βουλγαρία όπου είναι ο μόνος Έλληνας που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη βουλγαρική δισκογραφική εταιρία, με τα τραγούδια του που διασκευάζονται στη γλώσσα τους να «σαρώνουν» όπως και οι εκεί live εμφανίσεις του.

Η Ανέλια όμως πριν από λίγες μέρες του ετοίμασε ταξίδι έκπληξη στην Ελλάδα, όπου, αφού τον απόλαυσε το βράδυ στα «Μamounia live» της Θεσσαλονίκης όπου σκίζει, την επόμενη μέρα έφυγαν για Χαλκιδική όπου χάρηκαν τον ήλιο, τη θάλασσα ενώ της έμαθε και το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ, το τζετ σκι.

Το ταξίδι της όμως δεν ήταν μόνο αναψυχής αλλά και επαγγελματικό αφού σε λίγο καιρό θα μπούνε εκ νέου στο στούντιο ηχογράφησης, αφού βρίσκονται στην τελική ευθεία των υπογραφών με μεγάλη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα όπου θα επανακυκλοφορήσουν το ντουέτο τους αλλά και νέα τραγούδια των δυο τους.