Χριστιάνα Τζινιόλη “Για σένα” | Discover

0
SHARE

Την ελληνοϊταλικής καταγωγής Χριστιάνα Τζινιόλη, την πρωτογνωρίσαμε στη μουσική σκηνή  Σταυρός του νότου στο πλευρό του Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα.  Ενώ η συνέχεια της καλλιτεχνικής της πορείας περιελάμβανε πολλές live εμφανίσεις δίπλα σε ροκ μπάντες αλλά και γνωστούς καλλιτέχνες, ενδεικτικά : Λευτέρης Πανταζής, Σταμάτης Γονίδης,Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Άντζελα Δημητρίου, Νότης Σφακιανάκης, Γιώργος Αλκαίος, ήταν μερικοί από αυτούς που εκτίμησαν το ταλέντο της. Σταθμό στις συνεργασίες της ως τώρα από θέμα εμφανίσεων αποτελεί η συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη στο Posidonio, το καλοκαιρι του 2009.

Δισκογραφικά, σταθμοί στην πορεία της ως τώρα, αποτελεί η συμμετοχή της στο album Le Cabaret του Λευτέρη Πανταζή όπου ερμηνεύει το γαλλικό τραγούδι “Paris Mes Amour“, αλλά και τα φωνητικά που έκανε για τον Αντώνη Βαρδή στο δίσκο Τα καλύτερα μας χρόνια, καθώς και η συνεργασία της με το μουσικό & ραδιοφωνικό παραγωγό & DJ Αργύρη Ναστόπουλο

Tο 2016 την βρίσκει κάτω από τη μουσική οικογένεια της Keys Records, έχοντας στο πλευρό της το μεγάλο δημιουργό & αγαπημένο τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά.

Ένα dance pop τραγούδι στους μοναδικούς ρυθμούς του Δημήτρη Κοργιαλά, ο οποίος το υπογράφει τόσο στιχουργικά, όσο  και συνθετικά.