Το Σεπτέμβριο αναμένεται το νέο άλμπουμ της Celine Dion

0
SHARE

H Celine Dion επιστρέφει με τη νέα της δισκογραφική δουλειά Encore Un Soir που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Records.

Το ομώνυμο τραγούδι και πρώτο single, έγραψε ο Jean-Jacques Goldman, με τον οποίο συνεργάζεται και πάλι μετά από 12 χρόνια.

Για πρώτη φορά, οι θρυλικοί Francis Cabrel και Serge Lama έγραψαν ένα τραγούδι για την Céline, όπως και ο Jacques Veneruso, ένας από τους πιο κοντινούς συνεργάτες της (“Je ne pas vous oublie”, “Parler à mon père»). Τραγούδια έχουν γράψει επίσης οι: Grand Corps Malade, Zaho και Florent Mothe et Mutine.

Η αγάπη της για το Quebec είναι εμφανής και σε αυτή τη δουλειά καθώς ερμηνεύει το κλασσικό τραγούδι του Robert Charlebois, “Ordinaire”. Τέλος, ένα από τα τραγούδια του δίσκου ανήκει στον Daniel Picard, το οποίο επιλέχθηκε μέσα από 4.000 υποβολές έπειτα από διαγωνισμό που ξεκίνησε στην ιστοσελίδα της Celine.

Πριν λίγες μέρες η Celine Dion εμφανίστηκε στο The Tonight Show With Jimmy Fallon και αφότου δέχτηκε να πάρει μέρος στο Wheel Of Musical Impressions, ξεδίπλωσε τη χιουμοριστική πλευρά της, ερμηνεύοντας τραγούδια ως Sia.