Στο Frangelico ο Χρήστος Μενιδιάτης με τον Αντύπα!

0
SHARE

Ο απόλυτος νυχτερινός προορισμός είναι αποδεδειγμένα το Frangelico! Ένα νυχτερινό κέντρο που δεν κλείνει… ποτέ! Νέα συνεργασία λοιπόν, και στο τιμόνι αυτή τη φορά θα δούμε τον διαχρονικό Αντύπα και τον αγαπητό Χρήστο Μενιδιάτη – που απολαμβάναμε και μέχρι πρότινος.  Οι δυο τραγουδιστές , που θα συνεργαστούν  για πρώτη φορά, είναι έτοιμοι να αναλάβουν  τη διασκέδαση μας, στο μοναδικό χώρο του Frangelico. Χωρίς βέβαια , ακόμη, να έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη του μουσικού σχήματος. Εμείς από την πλευρά μας, ανυπομονούμε γι αυτό και να δούμε μαζί στη σκηνή τους δύο καλλιτέχνες.

Ο Αντύπας, ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς και – πλέον-  διαχρονικούς καλλιτέχνες, επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση. Η τελευταία του καλλιτεχνική συνεργασία έρχεται από την περσινή σεζόν, που τον απολαμβάναμε στη σκηνή του Βοτανικού, παρέα με το Νίκο Μακρόπουλο, την Ελεάνα Παπαιωάνου και τους Kings. Ο μοναδικός Αντύπας έρχεται και πάλι στις Αθηναϊκές πίστες να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει το κοινό, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει. Ένας καλλιτέχνης που τα τραγούδια του ακούγονται πάντα και παντού. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, έχει καταφέρει τραγούδια του που μεσουρανούσαν στη δεκαετία του 1980, να είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Απόδειξη, το γεγονός πως η νεολαία γνωρίζει απέξω τραγούδια, όπως  η «Καταιγίδα», το «Άραγε» και άλλα πολλά. Μεγάλο ρόλο της αγάπης που δείχνουν οι νέοι στο πρόσωπο του, η απόλυτη επιτυχία που μας παρουσίασε πριν τρία χρόνια. Το «Ώρες- ώρες», είναι το τραγούδι που κατάφερε να μας  «συστήσει» ξανά τον Αντύπα και να βρεθεί στην πρώτη θέση των νυχτερινών κέντρων και να πραγματοποιήσει μεγάλες συνεργασίες. Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με το Σάκη Ρουβά, τη Δέσποινα Βανδή, το Νίκο Κουρκούλη, την Αγγελική Ηλιάδη και το Νίκο Μακρόπουλο.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, που η τελευταία του επιτυχία «Χαμός θα γίνει» ακούγεται παντού, έρχεται με μεγάλη δυναμική φέτος το χειμώνα και είναι έτοιμος να ξεσηκώσει το κοινό, όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο καλλιτέχνης, που εμφανίζεται χρόνια στις Αθηναϊκές πίστες είναι γνώστης της καλής διασκέδασης και βάση του το λαϊκό πρόγραμμα. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ενώ το νυχτερινό σχήμα στο οποίο έχει εμφανιστεί τις περισσότερες φορές είναι το Frangelico, με τελευταία του εμφάνιση εκεί  το καλοκαίρι που μας πέρασε,  με το Χρήστο Χολίδη. O περσινός χειμώνας τον είχε βρει στο Vox, παρέα με τη Στέλλα Καλλή και το Γιώργο Γιαννιά. Τη σεζόν 2013-2014 ήταν στο Gotham city, με τον Ηλία Βρεττό, ενώ παλαιότερα ξανά στο Vox, με τον Πάνο Καλλίδη. Οι επιτυχίες του Χρήστου όλα αυτά τα χρόνια είναι σημαντικές με μεγάλα ραδιοφωνικά hits στο ενεργητικό του.

Το Frangelico, αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους νυχτερινούς χώρους της Αθήνας και συγκεκριμένα της παραλιακής. Διαθέτει όλο το χρόνο καλλιτεχνικά – μουσικά προγράμματα που εναλλάσσονται χειμώνα- καλοκαίρι. Αυτό το στοιχείο κάνει το μαγαζί έναν από τους πιο hot προορισμούς και υπόσχεται συνεχή διασκέδαση στο κοινό του.  Σημαντικοί λόγοι επιτυχίας του μαγαζιού είναι το γεγονός ότι παραμένει ανοικτό αρκετές μέρες την εβδομάδα, και φυσικά διαθέτει  πολύ προσιτές τιμές για τον κόσμο. Το Frangelico έχει αναδείξει κατά καιρούς πολλούς  καλλιτέχνες, με μεγάλη  πορεία στην συγκεκριμένη πίστα ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Ανδρέας Στάμος. Έχουν επίσης εμφανιστεί ο  Λευτέρης Πανταζής, ο Νίκος Κουρκούλης, ο  Κώστας Καραφώτης, η  Θέλξη και πολλοί ακόμα.

Αντύπας Μενιδιάτης Frangelico, είναι έτοιμοι να μας καλωσορίσουν στο χώρο τους και να περάσουμε ένα μοναδικό χειμώνα. Οι δυο καλλιτέχνες ξέρουν πολύ καλά πώς ο κόσμος περιμένει από αυτούς να ακούσει μοναδικά τραγούδια, ωραίο δομημένο πρόγραμμα και ιδιαίτερα ντουέτα. Συνηθισμένοι, λοιπόν, και οι δύο σε άψογες μουσικές επιλογές, έρχονται να μας ξεσηκώσουν και να κάνουν τις νύχτες του χειμώνα μας… καυτές.

Αντύπας- Χρήστος Μενιδιάτης – Frangelico, Μπουζούκια Αθήνα 2015-2016

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι