Σάκης Αναγνώστου “Να ντύνεσαι καλά” & “Όσα δεν σου είπα” | Singles Premiere

0
SHARE

H Real Music σας παρουσιάζει τον Σάκη Αναγνώστου!

Τρία νέα τραγούδια ερμηνευμένα μοναδικά από έναν σπουδαίο και ταλαντούχο καλλιτέχνη! «Όσα δε σου ‘πα» το πρώτο τραγούδι του που αποτελεί και τον γενικό τίτλο του Digital Single σε στίχους και μουσική του ιδίου!

Το δεύτερο χρονικά τραγούδι από το ολοκαίνουριο digital single του ταλαντούχου ερμηνευτή Σάκη Αναγνώστου είναι το «Να ντύνεσαι καλά» και πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα σε στίχους και μουσική του Σάκη Αναγνώστου ενώ το τελευταίο χρονικά τραγούδι αποτελεί μία έκπληξη για όλους τους φίλους του ταλαντούχου καλλιτέχνη με γενικό τίτλο “Μη με ξυπνάς“.

Γνωρίστε τον Σάκη Αναγνώστου μέσα από τα τραγούδια του και από τις μοναδικές του ερμηνείες!

  • Λίγα λόγια για τον Σάκη Αναγνώστου

Ο Σάκης Αναγνώστου γεννήθηκε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες που και έμεινε έως την ηλικία των 6 χρονών. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων.

Η πρώτη του επαφή με την μουσική έγινε σε ηλικία 12 ετών όταν ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής, μόλις στα 15 του, όταν μπήκε στο συγκρότημα “Third Voice” όπου από εκεί ξεκίνησε η επαφή του με το κοινό κάνοντας διάφορα live σε clubs, festival αλλά και παίρνοντας μέρος σε συναυλίες.

Η solo καριέρα του ξεκίνησε το 2009 όταν και τελείωσε τις σπουδές του στην Θεσσαλονίκη. Ακολούθησαν διάφορες εμφανίσεις τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στα Τρίκαλα, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο.

Από το 2010 και μετά ακολούθησαν σημαντικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε διάφορα μεγάλα festivals όπου είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Φίλλιπο Πλιάτσικα, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τους Locomondo κ.α.!