Παναγιώτης Τσαφαράς ¨Άσε με να λέω¨ (Video)

0
SHARE

Ο πολλά-υποσχόμενος Παναγιώτης Τσαφαράς τραγουδά με την μοναδική Ελένη Βιτάλη στη νέα διασκευή του ¨Άσε με να λέω¨  που θα αγαπήσουμε!

Ένα μεγάλο βήμα και μία τεράστια τιμή έρχεται με το τρίτο επίσημο single του Παναγιώτη Τσαφαρά που συνεργάζεται με την μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη στη νέα διασκευή του αγαπημένου ¨Άσε με να λέω¨ σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Σμαρούλας Μαραγκουδάκη.

Η νέα ιδιαίτερη διασκευή του ¨Άσε με να λέω¨ συνοδεύεται από ένα εξίσου ιδιαίτερο video clip το οποίο γυρίστηκε στα Χανιά υπό την μοναδική σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Ο μόλις 21 ετών Παναγιώτης Τσαφαράς, μετρά ένα μόνο χρόνο από την πρώτη του επίσημη γνωριμία με το κοινό, και έχει ήδη κερδίσει άριστες εντυπώσεις με τις πρώτες του προσωπικές δουλειές που υπογράφουν σημαντικοί συνθέτες και στιχουργοί: ¨Όλα είναι εδώ¨ (μουσική: Τάκης Σούκας, στίχοι: Λίτσα Άρχοντα) και ¨Οι καλύτερες μου μέρες¨ (μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος, στίχοι: Νίκος Μωραΐτης).

Όπως όλα δείχνουν ο Παναγιώτης Τσαφαράς αποτελεί μία ξεχωριστή λαϊκή φωνή που έχει πολλά να προσφέρει στο χώρο της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής!