Πάνος Παπαϊωάννου & Χρυσόστομος Καραντωνίου “Ο άνεμος φυσά” | Video Premiere

0

Ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους, Ο Χορός των Ημερών, επιστρέφουν με νέο τραγούδι.

To νέο single ονομάζεται “Ο άνεμος φυσά”  και είναι διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των Noir Desir, “Le Vent Nous Portera”.

O Δημήτρης Παπαχαραλάμπους έντυσε το τραγούδι με τους πιο ιδανικούς ελληνικούς στίχους που ερμηνεύει μοναδικά ο Πάνος Παπαϊωάννου, ενώ η περίτεχνη ενορχήστρωση έγινε από τον Χρυσόστομο Καραντωνίου. Στο κομμάτι παίζουν συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Φώτης Σιώτας (Βιολί, βιόλα) και ο Τιγκράν Σαρκισιάν (Duduk, φλογέρα).

Οι ίδιοι γράφουν για το νέο αυτό κομμάτι…

Σε μια σκοτεινή και μαύρη (noir) εποχή, μια επιθυμία (desir) που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του πρώτου μας δίσκου «Ο χορός των ημερών» γίνεται πραγματικότητα.  Το «Le vent nous portera» των Noir Desir, ένα ακόμα «σημάδι στον χάρτη» της καρδιάς μας…

Ένα μήνυμα στο twitter του Bertrand Cantat ζητώντας την σχετική άδεια για την έκδοσή του τραγουδιού και λίγες μέρες μετά η θετική του απάντηση θα μας βάλει και πάλι στο studio.