Ο διεθνώς πολυβραβευμένος Έλληνας συνθέτης Sakis Gouzonis κυκλοφόρησε το 13° άλμπουμ του με γενικό τίτλο Desire For Light

  0
  SHARE

  Ο διεθνώς πολυβραβευμένος Έλληνας συνθέτης Sakis Gouzonis κυκλοφόρησε το 13° άλμπουμ του με γενικό τίτλο Desire For Light.

  Το Desire For Light περιλαμβάνει δέκα πρωτότυπα ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά μουσικά κομμάτια, τα οποία γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στους πρόποδες του Ολύμπου από τον Sakis. Όταν ρωτήθηκε για το Desire For Light, ο Sakis δήλωσε τα εξής:

  «Με το να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως και με το να ακτινοβολούμε φως μέσα στον κόσμο, γινόμαστε κομιστές του φωτός και ικανοί να διαλύσουμε το σκοτάδι που καλύπτει τον κόσμο».

  Ο Sakis θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της νέας γενιάς. Για την ποιότητα της μουσικής του έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα δέκα μουσικά βραβεία και διακρίσεις, ενώ είναι ο πρώτος Έλληνας ανεξάρτητος καλλιτέχνης που κατάφερε να γίνει γνωστός μέσα από το διαδίκτυο.

  Μπορείτε να ακούσετε ή και να κατεβάσετε σε μορφή MP3 το Desire For Light μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του Sakis: https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-desire-for-light