Ο Βαλεντίνος Βαλέας επέστρεψε δυναμικά και δηλώνει ότι «Ελεύθερος θα μείνω και ελεύθερος θα ζω»

0

«Ελεύθερος θα μείνω και ελεύθερος θα ζω» αυτός είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Βαλεντίνου Βαλέα.

Πρόκειται για ένα ανεβαστικό κομμάτι στο οποίο βάζουν την υπογραφή τους οι Δημήτρης Μουντούρης, Σπύρος Ρήγος στη μουσική και ο Χρήστος Αναστασίου στους στίχους! Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Ο Βαλεντίνος έχει ήδη κάνει αισθητή τη παρουσία του διασκεδάζοντας το κοινό σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου και πλαισιώνοντας αρκετούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες στις εμφανίσεις τους. Ασχολείται με το τραγούδι από πολύ νεαρή ηλικία και μπήκε στη δισκογραφία το 2010 με το single «Επιμένω», σε συνεργασία με τους Ιωσήφ Σαρασίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Master Tempo. Τραγούδια του ξεχώρισαν και μεταδόθηκαν από αρκετά ραδιόφωνα σε Κύπρο και Ελλάδα και παρουσιάστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Με το καινούριο του single «Ελεύθερος θα μείνω και ελεύθερος θα ζω» έχει όλα τα φόντα να προστεθεί στη λίστα των επιτυχιών της φετινής χρονιάς και να ακουστεί δυνατά!

Το «Ελεύθερος θα μείνω και ελεύθερος θα ζω», κυκλοφορεί από την Gabi Music είναι σε ενορχήστρωση και παραγωγή από τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Previous articleΚλέλια Χαρίση | «Όταν η κλασική κιθάρα και οι τέχνες συναντούν την ποίηση…»
Next articleΉρθε η ”Σταυρούλα” και έγινε αμέσως Viral