Ντιάνα Σαακιάν “Το απόλυτο” | Single Premiere

0
SHARE

Η φλογερή Ντιάνα Σαακιάν ξεκινά τη συνεργασία της με την Final Touch, παρουσιάζοντας το single της με τίτλο “Το απόλυτο“!

Σε μουσική του Διονύση Σταματόπουλου και του Λεωνίδα Σώζου, και στίχους των Λεωνίδα Σώζου και Διονύση Σταματόπουλου, πρόκειται για “το απόλυτο” ανοιξιάτικο, χορευτικό pop hit που πλαισιώνεται από την δροσερή φωνή της τραγουδίστριας!

Η μοντέρνα ενορχήστρωση και ο προγραμματισμός έγιναν από τον Διονύση Σταματόπουλο, ενώ την μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο Μιχάλης Παπαθανασίου στο Prism Studio.

Πρόκειται για ένα άκρως κεφάτο και ερωτικό τραγούδι που αναμένεται να κατακτήσει το νεανικό κοινό με το εθιστικό ρεφρέν του, που σίγουρα θα τραγουδηθεί από πολλά χείλια!

  • Λίγα λόγια για την Ντιάνα Σαακιάν

Η Ντιάνα Σαακιάν είναι ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές χορού και είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Ίασμος”.

Τα τελευταία χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο του τραγουδιού έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένα σχήματα, όπως στο VOX με το Χρήστο Χολίδη και τον Πάνο Καλίδη, και στο Ποσειδώνιο με τον Γιάννη Πλούταρχο και το Χρήστο Μενιδιάτη.

Αυτή την περίοδο, εμφανίζεται στο Frangelico παρέα με το Γιώργο Τσαλίκη.