Νίκος Δούρος “7” | Video Premiere

1
SHARE

Ο Νίκος Δούρος είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος ερμηνευτής. Αν και μετράει μόνο μερικά χρόνια στη μουσική σκηνή, έχει αποδείξει ότι έχει όλο το πακέτο -φωνή, εμφάνιση και σκηνική παρουσία- για να καθιερωθεί.

Παράλληλα, όμως, είναι και ένας ελπιδοφόρος δημιουργός της νέας γενιάς, αφού πολύ μεγάλα σουξέ, όπως το «Ψέματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Φταις εσύ» του Πάνου Κιάμου, το «Περαστική» της Πάολα και το «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα» του Νίκου Μακρόπουλου, φέρουν την υπογραφή του.

Το νέο του τραγούδι «7», που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Sonar Music, έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση. Την μουσική υπογράφει ο Τάσος Λυμπέρης, ενώ τους στίχους ο Τάσος Λυμπέρης με τον Νίκο Δούρο.

Το εντυπωσιακό video clip που το συνοδεύει έχει τη σφραγίδα των pickcodes και κρύβει μία έκπληξη, καθώς μια υπάρχει μία γνώριμη φυσιογνωμία ανάμεσα στις χορεύτριες που εμφανίζονται δίπλα στον Νίκο Δούρο.

Πρόκειται για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Αυτή δεν είναι άλλο από την Άννα Τσακουρίδου, η οποία εργάζεται ως χορεύτρια και κλέβει τις εντυπώσεις με τα λικνίσματά της.