Νίκος Ίσσαρης “Βάλε να πιω” | Single Premiere

0
SHARE

Ένας νέος τραγουδιστής έρχεται να ταράξει τα νερά του λαϊκού τραγουδιού παρουσιάζοντας το πρώτο του single μέσω του label Sin Music της Final Touch!

Το απόλυτο, ξεσηκωτικό, ανοιξιάτικο hit ονομάζεται «Βάλε να πιω» και υπογράφεται μουσικά και στιχουργικά από τον Γιάννη Μιχαήλ. Η ενορχήστρωση και το programming έγιναν από τον Γιάννη Μιχαήλ και τον Ευγένιο Ζαρκάδα (ο οποίος έπαιξε και τις κιθάρες). Στα τύμπανα έβαλε τη μαεστρία του ο Μανώλης Τόμπρος και στο βιολί ο Μάριος Παπούλιας.

Το τραγούδι ήδη από την avant priemere του στο Spotify οι χρήστες το υποδέχθηκαν πολύ θερμά, και οι κριτικές τους μιλούν για κάτι «πραγματικά καινούριο και φρέσκο», ένα «πολύ δυναμικό και αληθινό κομμάτι» και κάνουν λόγο για «επιτέλους ένα νέο ηχόχρωμα σε αντρική φωνή στην ελληνική λαϊκή μουσική»!

Ο Νίκος Ίσσαρης διαθέτει όλα τα προσόντα για μια επιτυχημένη μουσική καριέρα, και με το τραγούδι αυτό έρχεται να κατακτήσει το νεανικό κοινό του λαϊκού τραγουδιού και να μας προετοιμάσει για πολλές μελλοντικές εκπλήξεις!

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ίσσαρη

Ο Νίκος Ίσσαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Από παιδί έδειξε ενδιαφέρον για τη μουσική και στην εφηβεία του απέκτησε την πρώτη του κιθάρα και άρχισε μαθήματα.

Παράλληλα με το σχολείο και τις πολεμικές τέχνες που ήταν η άλλη μεγάλη του αγάπη, ο Νίκος έφτιαξε την πρώτη του μπάντα με επιρροές από την Ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Αργότερα, η είσοδος του στο ΤΕΙ της Αθήνας δεν τον απέτρεψε από το να συνεχίσει να πειραματίζεται σαν κιθαρίστας με τις μπάντες που συμμετείχε, δημιουργώντας και τα πρώτα του τραγούδια σαν συνθέτης και στιχουργός.

Συνέχισε να γράφει τραγούδια, όταν στα 19 του γνώρισε καλύτερα το Ελληνικό τραγούδι και το λαϊκό ρεπερτόριο και το αγάπησε. Άρχισε να μελετάει λαϊκά τραγούδια στην κιθάρα και παράλληλα ξεκίνησε να κάνει μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Σήμερα στα 21 του χρόνια, και έχοντας το πρώτο του τραγούδι στις αποσκευές του, ξεκινάει το επαγγελματικό του ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής!