Μάριος Ζκέρης “Έρωτας αλήτης” | Single Premiere

0
SHARE

Ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης με πολυετείς μουσικές σπουδές και πληθώρα συμμετοχών σε ορχήστρες και λαϊκά σχήματα, ξεκινά τη συνεργασία του με την Sin Music με ένα άκρως χορευτικό και ξεσηκωτικό τραγούδι!

Το νέο single του Μάριου Ζκέρη ονομάζεται “Έρωτας αλήτης” και είναι σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου.

Πρόκειται για το απόλυτο καλοκαιρινό «άσμα», ένα μοντέρνο λαϊκό με ηλεκτρονικά στοιχεία και άκρως χορευτικό ρυθμό, ένα τραγούδι που επιβάλλεται να ακούγεται με τα ηχεία στο τέρμα!

Με ερωτική διάθεση και πάρα πολύ κέφι, ο Μάριος Ζκέρης τραγουδά «για έναν έρωτα αλήτη» και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Λίγα λόγια για τον Μάριο Ζκέρη

Ο Μάριος Ζκέρης κατοικεί στην Αθήνα. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει μια μακροχρόνια πορεία μουσικών σπουδών. Φοίτησε για δύο χρόνια στο Ελληνικό Ωδείο υπό την επίβλεψη της κας. Μουζάκη, ύστερα σπούδασε για τρία χρόνια σύγχρονο τραγούδι στο Ωδείο Αττικής με την κα. Μαίρη Νίκα-Κωνσταντάρα, ενώ παρακολούθησε για ένα έτος το σεμινάριο φωνητικής της Heather Helliger στην Καλιφόρνια.

Παράλληλα, μαθήτευσε στο μπουζούκι δίπλα στον Μανώλη Μιχαλάκη (τον επί δεκαπενταετίας σολίστ της Βίκυς Μοσχολιού) και παρακολούθησε σεμινάρια με τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Στην μέχρι τώρα μουσική του πορεία μετράει πολλές συμμετοχές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Έχει συμμετάσχει σε λαϊκές ορχήστρες (Θανάση Πολυκανδριώτη και Γλυκερίας, στην ορχήστρα του Μανώλη Μιχαλάκη με εμφανίσεις σε Δήμους Καλλιθέας, Νέας Ερυθραίας και Κηφισιάς, κ.α).

Έχει εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές σε Αττική, Μαλακάσα, Λάρισα, Χαλκίδα και Κω, και έχει μοιραστεί τη σκηνή με ηχηρά ονόματα όπως ο Άγγελος Διονυσίου και ο Λευτέρης Πανταζής.