Κυριαζής Παπαλούδης “Έκοψα τον κόσμο μου στα δύο” | Video Premiere

0
SHARE

Με μία άκρως ερωτική μπαλάντα, επιλέγει να κάνει το πρώτο του βήμα, ο Κυριαζής Παπαλούδης ως τραγουδιστής, μιας και ως δημιουργός είναι εδώ και αρκετά χρόνια ενεργός στην δισκογραφία.

Σε μουσική δική του και σε στίχους Γιάννη Φωτάκη, κόβει τον κόσμο του στα δύο, για να χωρέσει η αγάπη του για την ερμηνεία, που συμπορεύεται με την πολυδιάστατη μουσική του αναζήτηση. Λάτρης του αγνού και γνήσιου λαϊκού τραγουδιού, επιθυμεί να χαράξει την πορεία του στο πεντάγραμμο, αντάξια του ήθους και του χαρακτήρα του.

Στο πρώτο του βήμα ήδη, τον πίστεψαν και τον στήριξαν αρκετοί αξιόλογοι καλλιτέχνες. Εκτός από τον Γιάννη Φωτάκη που τον εμπιστεύτηκε να ντύσει μουσικά και ερμηνευτικά τον λόγο του, ο Γιάννης και ο Δημήτρης Ρακιτζής τον αγκάλιασαν με τους ήχους τους και κυριολεκτικά, στο στούντιο τους, ενώ πνοή στο τραγούδι, χάρισε ο Σταύρος Παζαρέντσης με το κλαρίνο και το νεϊ του! Επίσης, η συμμετοχή της υπέροχης, Τάνιας Τρύπη δίνει άλλο αέρα και αισθητική στο video clip.

Αυτό το διάστημα εκτός από τα σύνηθες… (στο πάλκο, ως τραγουδιστής και ως καλός χειριστής της πένας του μπουζουκιού) ο Κυριαζής, πατάει και σε θεατρικό σανίδι, στην παράσταση που δίνουν εβδομαδιαίος η Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα και Τάνια Τρύπη.