Κέλλυ Κελεκίδου – Σταμάτης Κραουνάκης: Η συνεργασία τους ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views

0
SHARE

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Σταμάτης Κραουνάκης πρωταγωνιστούν σε μία αναπάντεχη συνεργασία, το τραγούδι «Βασανίζομαι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, από την πρώτη στιγμή, αγαπήθηκε από το κοινό.

Το «Βασανίζομαι», σε μουσική και στίχους του καταξιωμένου δημιουργού, ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, ενώ το video από την ηχογράφηση, που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views!

«Τον Σταμάτη τον γνώρισα το 2006, την πρώτη χρονιά που ήμουν στο «Φως», που είχαμε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον Νίκο. Είχε έρθει μαζί με τον Γι ώργο Νανούρη και τον θίασό του, την Σπείρα Σπείρα, για να διασκεδάσουν. Εγώ στο πρόγραμμα έλεγα το «Αυτή Η Νύχτα Μένει» σε ένα πολύ ωραίο σκηνικό, με ακορντεόν, το είχαμε στήσει φανταστικά. Στον Σταμάτη άρεσε πολύ όλο αυτό και από εκεί ξεκίνησαν όλα», εξιστόρησε σε συνέντευξή της στο «Πρω1νό» η τραγουδίστρια και αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Ο Σταμάτης έχει έναν μοναδικό τρόπο να αγγίζει τις ψυχές όλων των ανθρώπων και πραγματικά είναι ευλογία να δουλεύεις με έναν τόσο σπουδαίο και αξιόλογο άνθρωπο, καλλιτέχνη, συνθέτη, συγγραφέα, παραγωγό… Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, νιώθω ευγνώμων», πρόσθεσε.

Δείτε το video του «Βασανίζομαι»: