Η Alma κυκλοφορεί το δεύτερο της single “Don’t Know” εν συνεχεία της debut επιτυχίας της “Perfect”

0
SHARE

16 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 του official Airplay Chart της Βουλγαρίας, A-listed σε αρκετά κανάλια του MTV, συμπεριλαμβανομένου του flagship MTV Live HD, superhit status στην Πολωνία, και breakthrough ραδιοφωνικό airplay στην Ρωσία, την Ρουμανία, την Ελλάδα και την Τουρκία, είναι μόνο λίγα από τα κατορθώματα της Alma με το debut single της “Perfect”.

Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες, ένα τραγούδι που προοριζόταν ως ένα απλό test στο studio, μετέτρεψε την 15χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό σε star όχι μόνο στην Βουλγαρία αλλά και στην Πολωνία, στην Ρωσία, αλλά και σε αρκετές ακόμα χώρες.

Νέο τραγούδι σε παραγωγή του Ρουμάνου hit maker Monoir.

Τον Ιούνιο, το “Perfect” έφτασε στην κορυφή του Polish Viral Top 50 στο Spotify και χάρης στο μοντέρνο dance ήχο του κατέκτησε έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, τον ESKA. Το debut track της σκαρφάλωσε στο #8 του επίσημου Airplay Chart στην Πολωνία και στο #3 του Πολωνικού Shazam Top 200. Η επιτυχία της Alma οδήγησε και στην συμμετοχή της πολύ γνωστό Festival Sopot, όπου διαιωνίστηκε για το καλύτερο τραγούδι με καλλιτέχνες από την Σουηδία, την Δανία, την Ολλανδία, την Τσεχία και την Ελβετία.

Σήμερα, η Alma μας παρουσιάζει το καινούριο της hit single “Don’t Know”. To track γράφηκε σε συνεργασία της νεαρής pop star με τον top Ρομάνο παραγωγό Christian TarceaMonoir, που την υποστηρίζει από τα πρώτα της βήματα.

Η χημεία και η δημιουργικότητα που μοιράζονται οι 2 καλλιτέχνες, σε συνδυασμό με την φιλία τους, τους “επέτρεψε” να μετατρέψουν κάτι που ξεκίνησε ως αστείο στον τίτλο του νέου τραγουδιού.

«Αφού γράψαμε το πρώτο κουπλέ του τραγουδιού, ο Chris με ρώτησε πως πρέπει να ονομάσουμε το τραγούδι και απάντησα “Don’t Know”. Το επαναλάβαμε μερικές φορές, “έπαιξε” λίγο με την ιδέα στο πιάνο και έτσι γεννήθηκε το ρεφραίν. Γελάσαμε πολύ!», μοιράστηκε η Alma.

Στο βίντεο κλιπ του “Don’t Know”, η Alma βρίσκεται σε μία εγκαταλελειμμένη περιοχή της Σόφια και σε ένα μεγάλο super market το οποίο διαμορφώθηκε ιδικά για τις ανάγκες του γυρίσματος.

Η Alma πραγματικά ένιωσε πως γύρισε το δεύτερο επεισόδιο της ιστορίας της.